Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Favoritamerikanen tillbaka i Stars – Boggs förstärker laget inför basketligan: "Jag är extremt glad"

Ronnie Boggs vann Köpings hjärta säsongen 16/17.
Nu står det klart att publikfavoriten är klar för kommande säsong i basketligan och är tillbaka i Karlbergshallen.
– Jag är extremt glad att Ronnie återvänder och vi ser båda fram emot ett spännande första år i Basketligan med Köping, säger tränare Jotti Nikolaidis i ett pressmeddelande.

Annons
Ronnie Boggs gör comeback i Köping Stars.

Artisten Ronnie Boggs blev under säsongen 2016/2017 en stor publikfavorit i Karlbergshallen när Köping Stars för första gången tog sig till superettan.

Efter succésäsongen lämnade han klubben men under torsdagen stod det klart att amerikanen gör comeback när laget tar steget upp i basketligan.

– Det är en stor glädje att vi till hösten får se Ronnie Boggs i Starslinnet än en gång! Han är en atletisk spelare med enorm talang, kämpaglöd och stort hjärta. Säsongen 2016/17 var han med och skruvade upp ”baskethypen” i Köping. Ronnie är en bidragande orsak till att vi lyckats med vår satsning mot Basketligan och jag är glad att vi har lyckats signa honom för den kommande säsongen, säger klubbens sportchef i ett pressmeddelande.

Även lagets tränare Jotti Nikolaidis ser med glädje på klubbens senaste värvning inför debutsäsongen i basketligan.

– Ronnie är en allsidig spelare som kan spela Guard och liten Forward. Hans styrkor ligger i snabba spelvändningar där han kan använda sin atletism samt att han är väldigt spelintilligent. Jag är extremt glad att Ronnie återvänder och vi ser båda fram emot ett spännande första år i Basketligan med Köping, säger han.

Mer läsning

Annons