Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Beatlesmusik på Västerås livescen

En interaktiv föreställning med direktkontakt med publiken. Så beskriver Armand Gutheim kvällens Beatles 4-ever föreställning på Sigurdsgatan 25. Armand Gutheim är mångsidig inom kulturbranchen och kommer under kvällen attuppträda med Rimma Gotskosik, som är en av landets främsta violinister.

– Rimma spelar med elfiol och jag själv sjunger och spelar keyboard. Vi framför ett 30-tal Beatleslåtar, både kända och mindre kända, säger Armand Gutheim.

Förutom uppträdandena får publiken även ta del av mat och dryck, roliga Beatleshistorier, anekdoter samt en del ”hemligt internskvaller”.

– Jag har varit intresserad länge och fått reda på en del saker som berättats, men kanske inte alltid har bekräftats, men där sannolikheten är stor för vissa saker som kan vara kul för publiken att få reda på, säger Armand Gutheim.