Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bekräftat: VSK anmäler Mossberg

Daniel Mossberg stack klubban i sidan på Simon Jansson.Nu anmäler VSK händelsen till bandyförbundets disciplinnämnd.- Daniel är en spelare som inte brukar göra så här, säger klubbchefen Michael Campese till klubbens hemsida.

Annons

Det var under gårdagens semifinalfajt mellan VSK Bandy och Sandvikens AIK som Daniel Mossberg sänkte Simon Jansson genom att sticka klubban rakt i revbenstrakten på VSK-anfallaren.

EXTRA: Se "spearingen" som sänkte Jansson och VSK

Jansson tvingades utgå - och därefter tappade Grönvitt matchen.

2-1 blev till 4-9 när Saik tog kommandot i semifinalserien.

Nu har VSK valt att anmäla händelsen till bandyförbundets disciplinnämnd.

Klubbchefen Michael Campese kommenterar situationen så här:

- Vi tycker att händelsen ska granskas. Det ska tilläggas att en sådan händelse ska rapporteras oavsett vilken match det handlar om. Vi har tagit ett enhälligt beslut i klubben. Daniel (Mossberg) är en spelare som inte brukar göra så här, det svider lite att det är han. Men den här gången kan vi inte ta hänsyn till det, säger ”Campo” till klubbens hemsida.

LÄS OCKSÅ: Vägrar kommentera händelsen

Och fortsätter:

- Vi har tittat på situationen hela dagen och man ser tydligt att bollen nere på isen, Daniel gör ingen ansats att spela på bollen överhuvudtaget, det är en klubba rätt in i revbenet på Simon. Det där kan vi inte ha på bandybanan.