Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Benfica har betalat VSK

Två veckor försent. Men nu har Benfica betalat för VSK:aren Victor Nilsson Lindelöf.

Som VLT har berättat tidigare har det varit en del problem kring betalningen av VSK:s högerback Victor Nilsson Lindelöf. VSK Fotboll skulle ha fått betalt för transfern efter storhelgerna. Så blev det inte. Men nu efter en försening har pengarna äntligen hamnat på det Grönvita kontot.

-Det känns bra att det löste sig till slut, säger VSK Fotbolls ordförande Peter Brandt.

Orsaken till förseningen var interna problem hos Benfica menar Peter Brandt.

-Förstod jag det rätt var det precis som jag trott. De hade lite svårigheter med vilket konto pengarna skulle betalas ut från och betalningen föll nog lite mellan stolarna hos dem, säger han.

Enligt Peter Brandt gör VSK Fotboll ett positivt resultat med ett antal hundra tusen då vinsten från förra året blev oväntat stor. Men det är fortfarande en bit kvar innan den skuldsatta klubben har sitt på det torra.

-Vi har runt tre miljoner kronor i skulder och vi kommer använda de spelarintäkter vi fått till att sanera vår ekonomiska situation, berättar Brandt.

Victor Nilsson Lindelöf kommer spela med VSK under vårsäsongen och flytta till Benfica i sommar.