Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Berlin: ”Matchen är viktig för oss”

Livsviktig för VSK. Betydelselös för Saik. – Lite konstigt att möta VSK i det här läget, säger Saiks mittfältsstjärna Daniel Berlin.

Gästrikarna har tränat hårt den senaste tiden med sikte på SM-slutspelet. Vinterns hittills bästa lag har möjligen av den anledningen gjort två dåliga matcher på slutet. Mot Hammarby i Göransson Arena förlorade laget med 6–2.

– Det var inte alls roligt, vi var inte med riktigt.

Matchen mot VSK är därför viktig, enligt Berlin.

– Inte så mycket för resultatet kanske. Men det vi vill är att börja spela bra bandy igen och komma in bra inför slutspelet. Vi har möjlighet att testa en del saker, säger han.

Berlin säger att det känns konstigt att möta ett VSK i poängbehov.

– De får gilla läget, men jag tycker att de redan borde ha spelat ihop de där poängen för att slippa kriga därnere.

Vad anser du att det beror på?

– Har inte sett dem så mycket, så jag har inget bra svar där.

Ni kan ju vara med och spela bort VSK från slutspel?

– Så har jag inte alls tänkt.

Efter VSK har Saik kvar Sirius att möta. Något av lagen kan bli motståndare i en SM-kvart. Saik väljer motståndare som första lag.

- Det är bra att vi möter dem så här in på slutspelet. Men vilka vi helst vill möta i kvartsfinal tar vi när det är dags, säger han