Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

BILDEXTRA: Snyggaste Power Meet-stilen

VLT gjorde ett nedslag på Power Big Meet och pratade med stilmedvetna besökare. Så här beskriver de sin egen stil.

Annons
- Jag känner mig som rockabilly, inte raggare. Rockabilly, är enligt mig, andra kläder och mer tatueringar, säger Emilie Julin.

Bildspel signerat fotograf Alexander Carlsson och reporter Erik Inge, VLT. 

- Jag är raggare, det får jag väl säga. För mig innebär det brylkräm, myggjagare och en speciell klädstil, säger Per-Ivar Jansson.
Per-Olov Andreasson tycker håret ska stå.
Benny Skattberg kommer från Halmstad och har fler tatueringar än han kan räkna. Han och kompisarna anlände till Västerås Mälarcamping i onsdagsnatt.
- Jag har min egen stil, den är dock svår att beskriva. Jag lyssnar på punk och psychobilly, säger Ida Olesen från Eskilstuna.
Oscar Alling från Enköping är raggare. - Jag är vanlig raggare. Men vad som är signifikativt för en raggare är svårt att säga.
- Vi skulle beskriva oss som rockabilly. Rockabilly är väldigt klädinriktat. Signifikativt är också killarnas bakåtkammade frisyrer, säger Elin Bergerin och Karl-Henrik Aberger.
- Jag är raggare. Men att vara raggare har inte så mycket med kläderna att göra. Raggare är man i huvudet, säger Sebastian Östman som kommit till Johannisberg från Wasa i Finland.

Mer läsning

Annons