Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bilar vandaliserade – flera unga män omhändertagna

Vid 21-tiden under lördagskvällen fick polisen larm om ungdomar eller unga män som höll på att vandalisera bilar. Patruller åkte till Kristinagatan i Västerås där vandaliseringen pågick.

Annons

Anmäl text- och faktafel

Arkivbild

När poliserna kom fram så visade det sig att fyra unga män i åldern 18 till 20 år hoppat och sparkat på bilar. Man har slitit loss antenner och krossat vindrutor.

Det var fem bilar som ungdomarna gett sig på. Flera av dessa fick kraftiga plåtskador på tak, huv och dörrar. Två av ungdomarna omhändertogs för fylleri. Två släpptes efter identifiering och förhör på plats.

Samtliga är misstänkta för skadegörelse. 20 minuter senare kommer ännu ett larm om skadegörelse. Den här gången har det skett på Stora gatan.

Ett skyltfönster på Nya Thulins har krossats. Även denna gång hittade polisen tre misstänkta för skadegörelsen. Samtliga i åldern 18 till 20 år och de får följa med till polisstationen.

Även dessa unga män var så berusade att de inte kunde förhöras på ett meningsfullt sätt, utan lades först i fyllecell för tillnyktring. Under söndagen förhördes och rapporterades de, misstänkta för skadegörelse.

Annons