Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

BILDEXTRA: Grattis Carlforsska 60 år!

 
Nostalgi - Arosiana
Visa alla artiklar

På begäran: Varsågod Ulrika Tanner, här kommer ett maffigt album med bilder från Carlforsska. Jag lyckades inte hitta det du helst ville se, närmligen bilder från 1953. Har du nostalgiläsare det  - skicka gärna in!

Hej!

Som ni ser jobbar jag på Carlforsska och i år har vi 60-års jubileum. Det skulle vara jättekul om ni kunde hitta något från 1953 när Västerås Handelsskola startade.

Hälsningar

Ulrika Tanner, assistent, Carlforsska gymnasiet Estet Hantverk.

Gör gärna som Ulrika, önska något som du vill se här på nostalgi. Ibland har både du och jag tur och det går fort att hitta bilden. Till er andra som går i väntans tider säger jag - håll ut. Jag lyckas nog inte med allt, men jag försöker hitta även lite mer svårletade bidler.

Visste du det här om skolan?

Skolan startade som ett Handelsgymnasium i Västerås 1953. Den har fått sitt namn av Knut Carlfors som var rektor under åren 1953-1958.