Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Biltjuv greps på ICA

Misshandel visade sig vara gripande av biltjuv.

Det var strax innan klockan tolv på nyårsdagen som personalen på ICA Supermarket Haga tryckte på överfallslarmet. Butikspersonalen reagerade då de såg, vad som verkade vara, en misshandel inne i butiken. En person ska ha skallats och låg, enligt uppgift, på golvet då polisen fick larmet.

Polispatruller kom på plats inom ett par minuter och båda männen fanns kvar i butiken.

Den ena mannen var en bilägare som, bara timmar tidigare, först fått sin jacka med bilnycklarna i fickan stulen och därefter sin bil stulen på Skiljebo. Han hade sedan fått syn på sin bil med en person sittandes i den.

Bilägaren reagerade med att skalla tjuven, men polisen anser att det våld som bilägaren utövat var ett led i gripandet. Därför riktas det ingen misstanke i nuläget.

Den gripne mannen lämnades över till polispatrullerna och finns nu på polishuset i Västerås. Den 31-årige mannen misstänks för biltillgrepp. Ytterligare en man ska ha avvikit från den stulna bilen och signalement finns.