Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bilträffen Power Big Meet lämnar Västerås – arrangeras i Lidköping nästa år

Bilträffen Power Big Meet flyttar från Västerås erfar VLT. Det blir Lidköping som får arrangemanget nästa år.

Se även: Bekräftat: Power Big Meet lämnar Västerås – "Johannisberg är för litet"

Uppgifterna kommer från Lidköpingsnytt.nu, som dock inte anger en källa till informationen. I 39 år har träffen, som beskrivs som världens största utomhusträff för amerikanska bilar, arrangerats. Under senare år i Västerås och nästa år skulle bli 40-årsjubileum. Kjell Gustafsson som är ansvarig för arrangemanget uppgav först att det inte skulle bli någon träff nästa år.

Läs också: Fullt krig om nästa års Power Meet.

VLT har förgäves sökt Kjell Gustafsson för en kommentar. Enligt uppgifter i Lidköpingsnytt.nu så kommer träffen att arrangeras på Hovbyfältet i Lidköping den 6, 7 och 8 juli.

I samband med årets Power Big Meet blev Kjell Gustafsson rånad av tre maskerade män utanför Hotell Arkad i Västerås. Detta när han kom med dagskassan. Efter det uppgav han att det inte skulle bli något arrangemang 2017.

Entreprenören Klas Brink som samarbetat med Kjell Gustafsson med Power Big Meet bokade platsen i Västerås för nästa år.

Ett beslut som gjorde att det skar sig mellan Kjell Gustafsson och Klas Brink. Kjell Gustavsson bestämde sig att det skulle bli ett 40-årsjubileum. Vilket han bekräftade den 19 juli i år.

Läs också: Tusentals i protest mot att Power Meet kan läggas ned.

Han avslöjade dock inte var träffen skulle hållas. I stället berättade han i Motor Life Today att det fanns två seriösa samarbetspartners som var beredda att gå in.

Power Big Meets facebooksida står det dock att träffen 2017 ska hållas på Johannisbergs flygvält i Västerås 6-8 juli.

American Car Club Sweden, som arrangerar bilträffen, skriver på samma facebooksida att ny information "angående PBM kommer upp på hemsidan" på söndagen.