Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ytterligare larm om röklukt vid Culturen

Vid 17.10 på tisdagseftermiddagen kom ett larm om röklukt i Culturen på Sintervägen i Västerås. Efter att räddningstjänsten vänt från platsen kom ytterligare ett larm.

Annons

Räddningstjänsten kallades ut till Culturen för att undersöka hur allvarligt larmet var. Vid kontroll kunde räddningstjänsten avskriva att det skulle röra sig om en brand av något slag.

Ytterligare ett larm inkom vid 17.30 om röklukt på en gata i närheten av Culturen.

– Det har inte varit några bränder. Det har varit röklukt men vi hittar ingenting, säger Per Andersson, inre befäl på Mälardalens Brand- och Räddningsförbund.

Räddningstjänsten misstänker att röklukten kan komma från Skolgatan där ett arbete pågår.

– Man håller på med ett markarbete och tinar tjälen med kolbäddar där. De har även täckt över med plåt av något slag och det kan få folk att tro att det luktar lite gas, säger Per Andersson på räddningstjänsten.

--------------------------------------

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta vlt.se via telefon: 021-199 199, skicka mms/sms på 72021, använd Tipsa-tjänsten eller mejla!

Månadens bästa läsartips belönas med 3 000 kronor.

---------------------------------------

Nu har VLT:s app blivit ännu bättre! Snabbare, smidigare – och du kan skräddarsy ditt nyhetsflöde på ett helt nytt sätt. Glöm inte att ladda ned/uppdatera VLT:s nya app här.

---------------------------------------

Mer läsning

Annons