Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 1/11

Om du är knarkpåverkad bör du inte bära annans egendom i din väska. Både det ena och det andra är brottsligt.

Annons

Centrum. Vid tvåtiden natten till torsdagen krossade någon en ruta på modebutiken Nancy Samuelson på Vasagatan och försvann innan väktare kom till platsen. Händelsen rubriceras som skadegörelse.

Pettersberg. Någon gång under tiden onsdag eftermiddag till torsdag morgon har en moped stulits då den stod parkerad vid Pettersbergsgatan.

Viksäng. En kvinna har polisanmält att hon blivit bestulen på bankkort samt nycklar på Kaserngatan tidigt på torsdagsmorgonen.

Hälla. En matkasse har stulits från Ica Maxi Hälla vid 17-tiden på onsdagen. De närmare detaljerna kring stölden är inte kända.

Gideonsberg. Under natten till torsdagen har Emausskolans gymnastiksal råkat ut för inbrott. Tjuven eller tjuvarna har brutit upp en dörr och på så vis tagit sig in. Det var inte omedelbart känt om något stulits, enligt preliminära bedömningar saknades i alla fall inget värdefullt.

Herrgärdet. Någon gång under de senaste två veckorna har ett källarförråd på Knutsgatan råkat ut för inbrott och stöld. Det var vid anmälningstillfället oklart vad som stulits, tjuven eller tjuvarna hade rört till ordentligt i förrådet så det var svårt att få omedelbar överblick.

Centrum. En 25-årig man fördes till polishuset i Västerås vid 23-tiden på onsdagskvällen då en polispatrull ansåg att han uppträdde uppenbart påverkad av någon sorts narkotika. När 25-åringen avvisiterades hittade polisen misstänkt stöldgods i hans ryggsäck.

Mer läsning

Annons