Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 1/12

Har man druckit så mycket kvällen innan att man fortfarande är törstig dagen efter ska man inte ta bilen till Systembolaget.

Annons

Centrum. Bilisten hade bråttom till Systembolaget på Vasagatan. För bråttom; strax efter öppningsdags klockan tio stoppade polisen bilen på Vasagatan utanför Systembolaget. Förutom att privatbilar normalt sett inte får köra där visade sig föraren vara alkoholpåverkad. Han misstänks för rattfylleri.

Malmaberg. En 24-årig cyklist skadades strax före klockan 13 på onsdagen då han blev påkörd av en bilist i korsningen Malmabergsgatan-Tråddragargatan. Cyklisten fördes till Centrallasarettet i ambulans för vård, polisen ska utreda olyckan.

Gideonsberg. Strax före midnatt natten mot onsdagen stoppade polisen en bil på Humlegatan för kontroll. Det visade sig att en 20-årig man satt bakom ratten, och att han var uppenbart påverkad av någon slags narkotika. Han togs med till polisstationen för att lämna prover så polisen kan utröna vad det var han var påverkad av.

Centrum. Polisen stoppade en bilist på Munkgatan vid 16-tiden på onsdagen. Bilisten, en 29-årig man, visade sig inte ha något körkort.

Hammarby. En 45-årig kvinna, som tidigare varit på Statoil Hammarbyrampen och repat en av personalens bilar, kom vid midnatt natten mot onsdag tillbaka och hotade och uppträdde obehagligt. Polis kallades till macken och kvinnan misstänks nu för olaga hot och skadegörelse.

Hälla. Vid elvatiden på onsdagsförmiddagen kontrollerades en bilist på Stockholmsvägen av polisen. Bilföraren visade tecken på att vara påverkad av någon narkotika eller medicin, och togs med till polisstationen för provtagning.

Erikslund. Vid lunchtid på onsdagen ertappades tre personer på Ica Maxi Erikslund då de försökte ta med sig olika varor utan att betala. Väktare stoppade dem och tillkallade polis som skrev rapport om snatteri.

Vångsta. Strax före klockan 19 på tisdagskvällen krockade två bilar på riksväg 66 vid Vångsta där det vid tillfället var mycket halt. Ingen skadades.

Mer läsning

Annons