Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 1/3

Polisen stoppade samma bil två gånger - med olika förare. Sedan tog polisen bilen.

Annons

Irsta. Polisen stoppade en bil utanför Irsta vid elvatiden på tisdagsförmiddagen. I bilen satt en 21-årig kvinna som visade sig vara efterlyst då hon skulle hämtas för att förhöras om brottsmisstankar. Hon var dessutom knarkpåverkad. Bilen lämnades, men lite senare stoppade polisen samma bil med en 39-årig knarkpåverkad man bakom ratten. Därefter beslagtog polisen bilen.

Centrum. Natten mellan måndagen och tisdagen har någon eller några brutit sig in i en lokal i Parkhuset som tillhör modellracerbilföreningen Slotcity Racing. Det var vid anmälningstillfället oklart vad som stulits. Klubben skulle inventera och återkomma till polisen.

Erikslund. Vid 15-tiden på tisdagen stoppade polisen en bil på Erikslund, där den 33-årige bilföraren visade uppenbara tecken på att vara knarkpåverkad. Bilen visade sig dessutom vara belagd med körförbud.

Centrum. Vid 17-tiden på tisdagen ertappade personal och väktare en snattare på H Vasagatan. Vid avvisiteringen visade det sig att den 21-åriga misstänkta snattaren bar kniv utan rimlig anledning. Hon var dessutom uppenbart narkotikapåverkad.

Bäckby. En parkerad bil på Rörverksgatan har fått båda registreringsskyltarna stulna under natten till tisdagen. Stötfångarna har bucklats under stölden.

Skälby. Någon gång under söndagseftermiddagen stals en plånbok från en tomt på Bakverksvägen. En kvinna hade tappat sin plånbok när hon klev ur en parkerad bil, plånboken låg kvar och en yngling sågs gå in på tomten och ta plånboken och försvinna.

Lögarängen. Under februari har någon stulit en båtmotor från en uppställd båt vid Lögarängen. Motorn var låst med härdad kätting och blocklås, men tjuven eller tjuvarna har klippt upp kättingen och försvunnit med motorn.

Centrum. Under natten till tisdagen har någon krossat en ruta till en port på Domkyrkoesplanaden.

Mer läsning

Annons