Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 10-11/4

Annons

CENTRUM. Strax efter klockan 14 i lördags eftermiddag grep polisen en 43-årig man som var efterlyst eftersom han inte hade inställt sig för att avtjäna ett kortare fängelsestraff.

CENTRUM. Klockan 0.30 natten mot lördag grep polisen en 22-årig västeråsare på Stora torget. Polismännen gjorde bedömningen att mannen var drogpåverkad och han är nu misstänkt för ringa narkotikabrott.

CENTRUM. En drogpåverkad 32-årig västeråsare greps av polisen på Vasagatan klockan 2 natten mot lördag. Mannen är nu misstänkt för ringa narkotikabrott.

VETTERSTORP. En moped och bil kolliderade på Narvavägen klockan 11.40 på söndagen. Ingen blev skadad, men mopedisten blev omskakad och bad bilisten om skjuts hem. I bilen märkte bilisten att mopedisten, en 39-årig västeråsare, luktade alkohol. Innan bilisten släppte av mannen krävde han honom på legitimation. 39-åringen är välkänd av polisen och man misstänker att mopeden var stulen.

SÄTRA BRUNN. Vid 3-tiden natten till söndag inträffade en singelolycka i närheten av Sätra Brunn i Sala kommun. En 48-åring fick föras till lasarettet i Västerås för vård. Omständigheterna kring händelsen är oklara, men mannen ska ha klagat på smärtor i rygg, armar och ben.

HALLSTAHAMMAR. En villa på Västra Trollebovägen utsattes för inbrott under torsdagen, och tjuvarna fick med sig en okänd summa pengar samt smycken. Tjuvarna hade tagit sig in genom ett altanfönster.

Mer läsning

Annons