Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 10/12

En kvinna har skrivit otrevliga meddelanden till sin före detta och ofredat honom på olika sätt under tio års tid.

Annons

Hälla. En anställd på Ica Maxi blev i onsdags bestulen på sin datorväska, med dator, fjärrkontroll, spel m.m. Det var under eftermiddagen som mannen lämnade sitt kontor för att arbeta i butiken och någon tog sig in på kontoret och stal väskan.

Västerås. En dator har stulits ur en bil, någon gång mellan 19:e november och 10:e december. Centrallåset i bilen fungerar inte längre så man misstänker att någon manipulerat låset.

Hässlö. I morse fick en man reda på att det varit inbrott i hans bil som stod på Flottiljgatan. Någon hade under natten slagit hål på bakrutan, låst upp bilen inifrån och stulit bilstereon.

Vallby. En 13-årig elev på Pilträdsskolan blev i tisdags bestulen på sin mobiltelefon under en lektion. Hon ringde upp sin mobil, och hörde att det surrade misstänkt i ett elevskåp. Skåpets ägarinna, som är 16 år gammal, nekade dock till att ha stulit någon telefon. Då mamman till den bestulna eleven hotade med polisanmälan kom mobilen till sist fram, men då var den trasig.

Stohagen. Vid 15.30-tiden på OK-Q8 på Djuphamnsvägen tankade en person sin röda Nissan med sju liter bensin för 99 kronor och försvann utan att betala.

Västerås. En 35-årig kvinna är misstänkt för att vid upprepade tillfällen ha skickat otrevliga meddelanden på Facebook till en man född 1977. Under tio års tid har kvinnan ofredat mannen på olika sätt. De var tillsammans för tio år sedan men kvinnan skickar fortfarande otrevliga meddelanden.

Rocklunda. Vid 15-tiden på Shell tankade någon sju liter bensin 100 kronor och körde iväg utan att betala.

Mer läsning

Annons