Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 11-12/12

Cyklisten slogs till marken - men polisen fann snabbt den misstänkte.

Annons

Centrum. När den 45-åriga kvinnan cyklade hem från sitt arbete på söndagsmorgonen passerade hon två unga män på Smedjegatan. En av dem slog henne oprovocerat

i ansiktet så att hon ramlade av cykeln. Polis kallades till platsen och hittade två ynglingar. En av dem, en 16-åring, misstänks för misshandeln.

Östra Malmaberg. Vid 01.30-tiden natten till lördagen anmälde en 51-årig kvinna att hon blivit rånad på sina smycken i skogspartiet mellan Björskogsgatan och Svarvargatan.

Rånaren hotade henne med kniv. Kvinnan chockades men klarade sig oskadd.

Polisen söker gärningsmannen.

Västerås. Natten till lördagen grep polisen en 20-årig man i en lägenhet

i de västra stadsdelarna sedan han misshandlat en närstående. Mannen förhördes av polis, misstänkt för misshandel, sedan han nyktrat till. Den misshandlade fördes till Centrallasarettet för omplåstring.

Skallberget. Vid lunchtid på lördagen inträffade en trafikolycka på Karlfeldtsplatsen. Två bilar krockade i låg hastighet. En av de inblandade förarna klagade över nacksmärtor.

Västerås. Under natten till söndagen grep polisen en man sedan han anmälts för att ha misshandlat den kvinna han lever tillsammans med. Händelsen ägde rum i deras gemensamma bostad. Mannen har enligt kvinnan slagit henne både under helgen och vid tidigare tillfällen samt även hotat henne. Mannen förhördes, misstänkt för grov kvinnofridskränkning.

Hamre. Plötsligt dök en hjort upp framför bilisten på Hamregatan och olyckan var ett faktum vid 17-tiden på lördagen. Den 49-årige bilisten klarade sig utan

fysiska skador, bilen fick plåtskador men kunde köras från platsen. Hjorten dog vid krocken.

Mer läsning

Annons