Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 12-13/3

Pengarna skulle ha gått till välgörande ändamål - inte till tjuven.

Annons

Centrum. Någon gång efter midnatt fredag-lördag stals pengar ur en insamlingsbössa framme vid en av kassorna hos McDonalds Skrapan. Det är oklart hur mycket pengar som låg i insamlingsbössorna – de skulle gått till välgörande ändamål.

Skallberget. En förbipasserande såg en bild från ett trapphus på en tv i en lägenhet – och det ledde till att hyresgästen misstänks ha satt upp en övervakningskamera utanför sin lägenhetsdörr utan tillstånd, kameran filmade trapphuset där alla kan passera. Hyresgästen i ett flerfamiljshus på Skallberget har nu polisanmälts.

Önsta-Gryta. Under ett träningspass i Önstaskolans gymnastiksal i fredags vid 17-tiden stals bland annat en plånbok ur ett omklädningsrum. Rummet brukar vara låst, men låset var tillfälligt trasigt.

Västerås. Osämja mellan ett tidigare kärlekspar har lett till att en man har polisanmält en kvinna för att ha klöst honom i ansiktet. Båda är i 40-årsåldern.

Hälla. Vid 16-tiden på lördagen ertappades en 33-årig man med att ha slagit bort larmbrickan från en träningsjacka på Intersport Glasvingegatan, och tagit den på sig och gått ut utan att betala. Väktare ingrep – men jackan var då osäljbar, skadad vid stöldförsöket.

Bjurhovda. Flera vindsförråd i tre olika trappuppgångar på Benvägen har råkat ut för en eller flera tjuvar under veckan. Förråden har brutits upp och diverse saker har stulits. Vid anmälningstillfällena var det oklart vad och hur mycket.

Västmanland. Under fredags- och lördagsdygnet behövde sammanlagt 21 personer från olika delar av länet sova ruset av sig hos polisen för fylleri, oftast i samband med helgfirande.

Gideonsberg. En 31-årig man blev oprovocerat skallad av en förbipasserande man i 20-årsåldern på Gideonsbergsgatan.

Mer läsning

Annons