Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 12/7

Observanta grannar ledde till att en biltjuv kunde gripas i en nystulen bil.

Annons

Södra Vetterstorp. Kringboende såg en man gå omkring och känna på parkerade bilar på Karlavagnsgatan vid sjutiden på måndagsmorgonen. Polis tillkallades och då de kom fram satt mannen i en bil som han brutit sig in i. Han greps, misstänkt för försök till bilstöld.

Vallby. Under natten till söndagen fick en parkerad bil på Antikvarievägen rutan krossad och bland annat en GPS-navigator, en kamera och en mobiltelefon stulen.

Erikslund. Ett företag på Kuggstångsgatan har vid sjutiden på måndagsmorgonen råkat ut för inbrott. En ruta har krossats, det var vid anmälningstillfället okänt vad som stulits, möjligtvis datorer.

Kristiansborg. Kringboende hörde ljudet av glaskross och en moped som lämnade Carlforsska gymnasiet natten till måndagen. Då väktare och polis kom till platsen visade det sig att en ruta krossats, men det var då anmälan skrevs oklart om tjuven varit inne i skolan. Förmodligen har tjuven inte lyckats ta sig in.

Östermalm. Vid tretiden på natten till måndagen gick larmet från ett företag på Mäster Ahls gata i Mimerkvarteret. Väktare kunde konstatera att en dörr till kontoret stod öppen. Det är oklart om något stulits.

Kopparlunden. Bombarder Transportations svenska huvudkontor vid Pilgatan har fått de tre första bokstäverna på en skylt som visar företagsnamnet krossade av vandaler i helgen.

Centrum. Under helgen har ett elskåp i Stadsparken vandaliserats. Elskåpet var placerat på inhägnat område. Inga kablar har dock förstörts.

Aroslund. Under fredagskvällen tankade en bil på Shell Rocklunda för 216 kronor och försvann utan att betala.

Västerås. En parkerad bil på Skultunavägen har under helgen råkat ut för inbrott. En ruta har krossats, men ingenting tycks ha stulits.

Öster Mälarstrand. En båt vid Mälarparken har fått sin motor stulen under helgen.

Finnslätten. Under fredagen tankade en bilist för drygt 500 kronor på OK-Q8 Norrleden och försvann utan att betala.

Hammarby. En ruta krossades på Nybyggeskolan natten till måndagen, men larmet skrämde förmodligen tjuven som försvann utan att något tycks ha stulits.

Råby. Fredriksbergsskolan har råkat ut för inbrott under helgen. Ett flertal kanyler till sprutor har stulits från skolsköterskans mottagning.

Mer läsning

Annons