Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 13/12

Ovälkommet besök på privat fest och livsfarligt sabotage av en bil.

Annons

Centrum. Någon gång mellan torsdag och fredag repade okända gärningsmän en bil som stod parkerad på Floragatan. Både framdörren och bakdörren på vänster sida repades.

Hammarby. På måndagsförmiddagen körde en bil in på Statoil vid Hammarbyrampen och tankade för 300 kronor utan att betala. Brottet rubriceras som snatteri.

Hammarby. En kvinna blev av med sin plånbok när hon var och handlade på ICA-Sjöhagen på söndagseftermiddagen. Kvinnan lade sin plånbok på bandet när hon skulle betala sina varor. När hon vände sig om en kort stund passade någon på att ta kvinnans plånbok.

Jakobsberg. En bil parkerad i ett garage på Jakobsbergsgatan har utsatts för sabotage. Det var när föraren skulle köra iväg som han tyckte att det lät konstigt under bilen. Mannen stannade och gick ur bilen för att kontrollera vad som hänt. Då upptäckte han att någon mixtrat med hjulen. Flera låsmuttrar på framhjulen var borta och resten satt lösa.

Klockartorpet. Natten till måndag försökte någon stjäla en bil som stod parkerad på Klockartorpsgatan. När bilägaren tänkte köra iväg med bilen upptäckte han att grillen låg på marken och att någon försökt öppna motorhuven för att koppla bort tjuvlarmet.

Irsta. Ett gäng ungdomar hade hyrt en lokal av en bostadsrättsförening på Guttormsvägen på lördagskvällen för att anordna en fest. Efter ett tag dök det upp ungdomar som inte var bjudna. En av de oinbjudna gästerna slog sönder en ytterdörr av glas och två innedörrar.

Mer läsning

Annons