Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 13/6

Inte nog med att bilen innehöll misstänkt stulen diesel i mängd. Den var också falskskyltad med stulen skylt.

Annons

Erikslund. Polisen stoppade en större bil på Västerleden strax före midnatt söndag-måndag. Det visade sig att det fanns ett tvåhundraliters dieselfat i bilens omfattande bagageutrymme, tillsammans med annan utrustning för att slanga drivmedel. De båda männen – en från Köping, en från Västra Götalands län, greps. Bilen var falskskyltad – med skyltar som stulits i Skara.

Gesala. Natten till måndagen har tjuvar varit framme vid ett vägarbete vid Gesala längs riksväg 56. En container – där inget värdefullt förvarats – har brutits upp.

Vallby. Under helgen har en ruta krossats på Vallbyskolan. Rutan krossades av en sten som for in och träffade en datorskrivare.

Öster Mälarstrand. En parkerad bil på Ankargatan råkade natten till måndagen ut för skadegörelse. Någon har kastat en större glaskula mot bilrutan.

Kyrkbacken. Under helgen har någon saboterat låset till en miljöbod på Engelbrektsgatan genom att föra in ett metallföremål i låset.

Norra Skiljebo. Polisen ryckte ut till Säbygatan vid åttatiden på morgonen sedan någon sett en mer eller mindre naken man i trapphuset. När polisen kom till platsen visade det sig att mannen, iklädd kalsonger, flytt ur en rökig lägenhet. Polis tog sig in och släckte en mindre brand på spisen. Detta sedan en platta slagits på trots att en mikrovågsugn stod på en träplatta på spisen på grund av platsbrist.

Råby. Ett vindsförråd på Gråsparvsvägen har natten till måndagen råkat ut för inbrott. Bland annat stals en kylväska.

Karlsdal. Den gamla vaktkuren på Norra Ringvägen invid Kopparbergsvägen har råkat ut för skadegörelse under natten till måndagen. Kuren innehåller utrustning som reglerar kringliggande trafikljus, en ruta har krossats.

Önsta-Gryta. Någon gång under helgen har en motorgräsklippare stulits ur ett garage på Ekorrvägen.

Haga. En mängd kläder har rapporterats stulna vid ett inbrott i en tvättstuga på Åkarhagsgatan natten till måndagen.

Bäckby. En husvagn välte vid 10.30-tiden på E18 mellan Vallbymotet och Bäckbymotet i riktning mot Köping. Ingen människa skadades.

Mer läsning

Annons