Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 13/6

Annons

Bjurhovda. En man har anmält en bilist för olaga hot efter en upplevd incident på en gata på Bjurhovda vid elvatiden på onsdagsförmiddagen. Enligt anmälaren har bilisten medvetet siktat och försökt köra på mannen. Ingenting hände dock, ingen skadades.

Råby. Under tisdagskvällen eller natten mot onsdagen har en parkerad bil på Ringduvegatan råkat ut för stöld. Enligt anmälan har bilens fälgar stulits.

Tegeludden. Natten till onsdagen har någon brutit upp en båt vid Tegeluddens småbåtshamn. En dörr har brutits upp och saker har stulits ur båten, det var inte omedelbart känt vad som stulits.

Barkarö. Någon har under natten till onsdagen brutit sig in i kiosken på Barkarö IP. Godis, chips och läsk har stulits.

Råby. På onsdagsförmiddagen såg en förbipasserande polispatrull hur en bil kördes vårdslöst på Råby. Polisen stoppade bilen och upptäckte då att bilisten, en 49-årig man, dels saknade giltigt körkort och dels visade tydliga tecken på att vara drogpåverkad. Han fördes till polishuset för provtagning och förhör.

Sjöhagen. Polisen hade trafikkontroll på Sjöhagsvägen under onsdagsmorgonen. En bilist, en 53-årig man, visade sig efter noggrann provtagning nätt och jämnt hamna på fel sida gränsen – exakt 0,2 promille – för rattfylleri.

Herrgärdet. Polisen stoppade en ung man född 1991 på Tessingatan vid 16-tiden på tisdagseftermiddagen. Enligt polisernas uppfattning visade mannen tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad.

Hallstahammar. Det var säkert skönt i bastun men när den 28-årige mannen kom ut i omklädningsrummet fick han en kalldusch. Någon hade stulit hans väska innehållande en Iphone, Ray Ban solglasögon och andra värdeföremål till ett värde av totalt 12 600. Händelsen ägde rum i fredags.

Hallstahammar. I tisdags stoppade polisen en bil på Hantverkaregatan. Föraren, en man i 40-årsåldern och medpassageraren, en kvinna i 25-årsåldern visade tecken på narkotikapåverkan. Mannen misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikbrott eget bruk och grov olovlig körning, och kvinnan för ringa narkotikabrott eget bruk. Polisen beslagtog även bilen som duon färdades i.

Mer läsning

Annons