Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 13/9

Några timmar var allt tjuven eller tjuvarna behövde.

Annons

Sandgärdet. Mellan klockan 14 och 17 på onsdagseftermiddagen passade en eller flera tjuvar på att ta sig in genom ett öppet fönster till en bostad på Skälängsgatan. Två tv-apparater och en bärbar dator har stulits. Polisen har varit på plats för att säkra eventuella spår, samt skriva en anmälan om grov stöld.

Kärrbo. Sent på onsdagskvällen upptäckte boende i Kärrbo, som just kom hem till bostaden, att de haft inbrott. Någon har kastat in en sten genom en ruta och tagit sig in. Det var vid anmälningstillfället oklart vad som stulits, men polisen har varit på plats för att säkra eventuella spår och undersöka brottsplatsen.

Herrgärdet. Åtminstone tre parkerade bilar på Tessingatan har under natten till torsdagen råkat ut för skadegörelse på liknande sätt. En av bilarna har fått åtminstone en vindrutetorkare avbruten. En annan bil har fått bucklor på motorhuv och tak efter vad som ser ut som en promenad rakt över bilen. En tredje bil har rejäla bucklor på taket som tyder på att någon stått på taket och hoppat.

Pettersberg. Under lunchtid på onsdagen råkade en cykel som stod parkerad vid Sankt Ilians skola ut för skadegörelse. Någon har knycklat till bakhjul och bakre stänkskärm.

Haga. En parkerad bil på Hagalidsvägen har natten till torsdagen råkat ut för skadegörelse. Någon har repat bilens ena sida med ett par rejäla streck.

Västerås. Någon gång under de senaste två veckorna har en privatperson i Västerås råkat ut för att någon försökt ta lån i dennes namn. Händelsen rubriceras som försök till bedrägeri.

Kopparlunden. En bil på Sintervägen har repats någon gång under de senaste veckorna.

Annons