Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 14/1

Annons

Vallby. En man greps på Enkelstuguvägen halv ett, natten till torsdagen. Mannen hade gjort inbrott i fyra förråd och stulit fiskeutrustning för ett värde av 800 kronor. Stöldgodset kunde återlämnas till ägaren.

Centrum. Klockan halv fem på torsdagsmorgonen gick larmet på Västerås idrottsgymnasium på Vasagatan. En altan på baksidan av huset hade brutit upp låscylindern. Polisens hudförare spårade inbrottstjuven till en väska i lokalen. Troligen försvann personen, som brutit sig in, på moped.

Ålsätra. Under natten mot torsdag var det inbrott i en källare i Ålsätra norr om Västerås. Tjuven tog sig in genom ett källarfönster och tog med sig en okänd mängd bensin i en dunk.

Gideonsberg. Vid femtiden, natten mot torsdag, krossade en person ett fönster i en fastighet på Hästhovsgatan. En misstänkt 38-årig man greps, som inte kunde förklara varför han gjort det.

Hedensberg. På torsdagsmorgonen upptäcktes att någon slangat diesel ur en skogsmaskin, samt stulit en brandsläckare.

Önsta. Natten mot torsdagen smällde någon sönder en brevlåda på Gästrikevägen. En granne hörde en rejäl smäll tidigare under kvällen och såg tre pojkar i 13 - 14-års åldern springa från platsen. Ägaren till brevlådan påpekade för polisen att det under hösten och vintern varit mycket busigt i området.

Norra Haga. Vid tretiden på söndagsnatten vaknade boende på Skjutbanegatan av en smäll. Det visade sig att ett fönster hade krossats på fastigheten.

Centrum. På Tessingatan, vid åttatiden på torsdagsmorgonen krossades en ruta på ett lastfordons lastdörr. Två sågar och en skruvdragare stals,

Bäckby. Försök till stöld gjordes i Bäckby fritidsgård vid 18-tiden på onsdagskvällen. Vittnen såg 7-8 ungdomar i närheten. Ett skåp, som innehöll tv-spel, i lokalerna hade brutits upp och en del lösa sladdar hittades i en fåtölj.

Tunbytorp. En parkerad och avställd bil på Tunbytorpsgatan fick en av rutorna krossade på onsdagskvällen.

Mer läsning

Annons