Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 14/12

Knivman överlämnade sig själv till polisen

Annons

Centrum. Brott mot knivlagen. På tisdagseftermiddagen vid 15:30 tog en 47-årig man kontakt med en polispatrull. Mannen bar på en morakniv eftersom att han hade tänkt åka hem till en kille som sålde en pistol på blocket och råna honom. Mannen kontaktade polisen för att de skulle ta kniven så att han inte ångrade sig och gjorde något dumt.

Önsta. Stöld, förra fredagen. En bilbarnstol stals ur en olåst bil. Ägarna, som glömt låsa bilen, var borta i 5 minuter och när de kom tillbaka var barnstolen borta.

Råby. Mopedstöld Råbycentrum i söndagskväll. En 41-årig kvinna parkerade sin moped utanför ICA Råby i söndags, när hon kom ut var mopeden borta.

Önsta-Gryta. Stöldförsök på Vildrosgatan igår kväll. Någon försökte bryta sig in i ett hus men lyckades inte och sprang ifrån platsen.

Centrum. I lördags kl 12:00 anmälde en 80-årig man att hans rollator var stulen. Mannen hade varit på Bingoträffen och spelat bingo och när han skulle gå hem var rollatorn stulen.

Centrum. Taxibedrägeri, en 53-årig man åkte taxi för 510 kronor utan att betala. Det var den 12/11 som taxiresan ägde rum, mannen lovade att betala senare och lämnade sitt pass hos chauffören. Efter en månad tröttnade chauffören på att vänta och har nu anmält händelsen.

Mer läsning

Annons