Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 14/3

Annons

GIDEONSBERG. Någon försökte under natten till onsdag bryta sig in i en fastighet på Svärdsliljegatan.

GRYTA. En bilist körde in i en stolpe på Anemonvägen strax efter 14.30 på onsdagseftermiddagen. Enligt polisen kan olyckan ha berott på att den kvinnliga bilföraren var gravid och plötsligt svimmat. Kvinnan fick hjälp ut ur bilen och fördes till sjukhus med ambulans.

HAGA. En bil stoppades av polisen på en cykelbana i Hagaparken strax efter klockan 4.30 på onsdagsmorgonen. Bakom ratten satt en 50-årig kvinna. Hon visade tecken på att vara drogpåverkad och fick följa med till polishuset. Kvinnan fick också sitt körkort återkallat och är nu misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott och grov olovlig körning.

VIKSÄNG. En 19-årig kvinna har flera gånger känt sig förföljd den senaste tiden. Nu har hon polisanmält en 47-årig kvinna för ofredande. Sent under tisdagskvällen kände 19-åringen att hon var förföljd när hon gick på Regementsgatan. Enligt polisanmälan är det inte första gången som kvinnan känt att någon följt efter henne. Hon har också fått sms-meddelanden där någon skrivit var hennes familjemedlemmar just då befunnit sig. Det hela rubriceras som ofredande.

KARLSDAL. En 40-årig man stoppades av en polispatrull vid 16-tiden på onsdagen när han körde längs Lovisebergsvägen. Enligt polisen visade mannen tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad och han misstänks nu för drograttfylleri, ringa narkotikabrott och grov olovlig körning. Mannens passagerare, en 20-årig kvinna, misstänks även hon för ringa narkotikabrott. Bilen paret satt i togs i beslag.

CENTRUM. Personalen på Ica Skrapan ertappade den 31-årige mannen med ett kilo lösgodis han stoppat på sig utan att betala. Det var vid 16.30 på onsdagen som polisen kallades till butiken där den misstänkt narkotikapåverkade snattaren upptäckts. Mannen fick följa med till polisstationen och misstänks nu för ringa narkotikabrott och snatteri.

CENTRUM. En 23-åring kvinna ertappades på onsdagskvällen när hon snattade på Coop i centrum. Kvinnan misstänks nu för snatteri.

MALMABERG. Två bilar krockade på onsdagskvällen på Malmabergsgatan i höjd med Korsängsskolan. Ingen person skadades i olyckan.

SKALLBERGET. Polisen fick sent på onsdagseftermiddagen rycka ut när en man med barnvagn slog på en lägenhetsdörr. Väl framme hittade polisen en 45-årig man med barnvagn. Strax därpå dök även hans sambo upp. Enligt polisen visade båda tecken på att vara narkotikapåverkade. I husrannsakan hittade polisen både tabletter och annan typ av narkotika och paret misstänks nu för ringa narkotikabrott. 45-åringen hade också en batong och därför misstänks han även för brott mot knivlagen.

Annons