Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 15/10

Larmet gick hos familjeläkaren; inbrott.

Annons

Oxbacken. Strax före midnatt mot fredagen gick inbrottslarmet hos familjeläkarmottagningen på Oxbacken. Väktare och polis kom till platsen, men ingen misstänkt fanns då kvar, däremot hade en ruta krossats vid ena entrén. Vittnen har sett två personer försvinna från platsen innan väktare och polis kom till platsen. Vid anmälningstillfället var det okänt om något stulits.

Jakobsberg. Vid midnatt natten till fredagen ertappade polisen en bilist som körde på en cykelbana på Jakobsberg. Bilisten, en 19-årig kvinna, fick böta.

Västerås. En bil som stals i Hallstahammar natten till torsdagen hittades under natten till fredagen övergiven på länsväg 555 mellan Hallstahammar och Västerås. Polisen söker tjuvarna.

Malmaberg. Natten till fredagen upptäckte en bilist att någon krossat en sidoruta på hans parkerade bil på Stentorpsgatan. En GPS-navigator har stulits.

Norra Haga. Boende på Rekylgatan ringde polisen tidigt på fredagsmorgonen sedan de sett en man gå omkring med någon slags påk som han slog mot en ruta med. När polis kom dit visade det sig att en ruta till en frisersalong krossats och att en kassalåda stulits.

Dingtuna. Vid ettiden natten till fredagen stoppade polisen en 47-årig bilist utanför Dingtuna. Bilisten, som kom från Västerås, var uppenbart drogpåverkad och saknade körkort. Han misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning.

Ormberget. Bilens tjuvlarm började larma och väckte bilägaren på Ormbergssvängen natten till fredagen. Någon hade varit framme och stulit ett av bilens hjul, men antagligen skrämts av det högljudda larmet. Flera polispatruller sökte efter tjuven, vilket var resultatlöst, men en polishund hittade det stulna hjulet i närheten och hjulet kunde återlämnas till ägaren.

Apalby. Larmet gick på Apalby friskcenter vid tretiden natten till fredagen. Polis och väktare kunde konstatera att en ruta krossats och att någon varit inne i lokalerna, men försvunnit från platsen. Det var vid anmälningstillfället oklart vad som stulits.

Norra Vallby. Under fredagsförmiddagen har ett inbrott i en bostad på Kokhusgatan upptäckts. Det var vid upptäckten oklart vad som stulits.

Mer läsning

Annons