Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 15/11

Önstaskolan har drabbats av skadegörelse i helgen.

Annons

Önsta-Gryta. En eller flera vandaler har varit inne på Önstaskolan under helgen och ställt till med skadegörelse i framför allt hemkunskapssalen. Kafeterian och hemkunskapssalen har genomsökts, vissa elevarbeten har gått sönder. Det var vid anmälningstillfället oklart om något stulits.

Haga. Flera källarförråd på Haga parkgata har råkat ut för inbrott under helgen. En av de boende upptäckte stölderna och inbrotten på måndagsmorgonen. Ur hans förråd har bland annat fyra däck på fälg samt en verktygslåda stulits, men det syntes klart att flera andra förråd också drabbats.

Bäckby. En man i 30-årsåldern försökte hämta ut medicin på ett recept som sades komma från mannens tandläkare, men personalen på Apoteket Bäckby tyckte att det hela inte stämde. Vid kontakt med tandläkaren visade det sig att någon stulit receptblanketter.

Önsta-Gryta. Vid 19-tiden på söndagen har någon på OK-Q8 Älggatan och försvunnit – utan att ta bensinpumpens munstycke från tanklocket. Munstycke plus en bit av slangen har slitits loss, det hela rubriceras som skadegörelse.

Vallby. Vid femtiden på måndagsmorgonen gick inbrottslarmet på Vallby församlingsgård. Väktare kom snabbt till platsen och såg en man försvinna från platsen. Mannen hade ett försprång och hann försvinna trots att väktaren försökte förfölja. Det visade sig att någon – förmodligen den försvunne mannen – slagit sönder en ruta. Det var vid anmälningstillfället oklart om något stulits.

Viksäng. En parkerad bil på Viksängsgatan har råkat ut för inbrott natten till måndagen. En ruta har krossats, det är oklart om något stulits.

Hälla. En kund såg två andra kunder bete sig misstänkt på Hemtex på Hälla Syd på fredagseftermiddagen. Han varskodde personal, men då hade de två andra kunderna - två kvinnor - hunnit försvinna. Med - skulle det visa sig - obetalda varor för drygt 4000 kronor.

Bäckby. Under helgen har en hel rad med parkerade bilar fått motorvärmarkablarna stulna från en parkeringsplats vid Axel Oxenstiernas gata.

Sjöhagen. Osämja om pengar ledde till att en man sparkade på en annan mans bil så det uppstod bucklor. Det hela inträffade på Saltängsvägen vid lunchtid på måndagen.

Mer läsning

Annons