Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 15/2

Annons

RÅBY. En nyckel stals ur en brevlåda på Lövhagsgatan på måndagsförmiddagen. En hantverkare som varit inne och arbetat i den aktuella bostaden hade lagt nyckeln i lådan men när bostadsinnehavaren kom hem var nyckeln borta.

ERIKSLUND. I helgen krossades flera rutor på förarhytten till en grävmaskin vid Ikea-bygget på Erikslund. Även andra maskiner har utsatts för skadegörelse.

VIKSÄNG. Någon har krossat fönsterrutor på Ekbergaskolans lokaler. Skadegörelsen inträffade under helgen. I anslutning till de krossade fönstren hittades mellan 20 och 30 smatterband.

CENTRUM. En kvinna i 35-årsåldern blev av med sin plånbok efter att ha betalat varor i självbetjäningen på Ica i Skrapan i torsdags. Plånboken innehöll bland annat kontokort och fotografier.

JAKOBSBERG. En bil parkerad på Jakobsbergsgatan utsattes för skadegörelse i helgen då någon repade motorhuven med ett vasst föremål.

CENTRALLASARETTET. En patient i 80-årsåldern blev bestulen på sin plånbok i torsdags. Plånboken låg i ett skåp i en sal på sjukhuset. Patienten hade varit i väg på röntgen och när han skulle åka hem var plånboken borta. 70 kronor saknades också från mannens kontokort.

SURAHAMMAR. En man greps för rattfylleri på Västeråsleden sent i fredags kväll. Mannen saknade körkort och är misstänkt för olovlig körning.

HALLSTAHAMMAR. En kvinna har anmält en man för bristande tillsyn av hund. Det var när kvinnan rastade sin pudel utanför sin bostad som mannen med schäfern kom förbi. Schäfern gjorde ett utfall och bet kvinnan i knäet.

- I första läget görs en utredning om eventuella föreskrifter, exempelvis att hunden måste ha munkorg. Det är först när hundägaren bryter mot föreskriften som det blir ett brott, säger Roland Hed, polis i Kolbäcksdalen.

Mer läsning

Annons