Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 15/6

28 kronor. Så mycket kostade den kräftost som en kvinna stoppat ner i sin axelväska innan hon betalde för sina andra tre varor.

Annons

Bjurhovda. Den senaste veckan har någon försökt stjäla en bil på Flisavägen. Dörr- och tändningslås var uppbrutna när ägaren på tisdagen noterade försöket.

Gideonsberg. I helgen utsattes en bil på Siggesborgsgatan för stöldförsök. Någon har försökt bryta upp tändningslåset utan att lyckas.

Tunbytorp. En okänd person har brutit sig in lokalerna till ett företag. Det är oklart vad som stulits, men utanför lokalen har det säkrats spår av mopeder.

Bäckby. Ett flertal verktyg som funnits på Fridhemsskolan under den pågående renoveringen har stulits efter att någon brutit upp ett fönster.

Saltängen. Sex parasoll stals under helgen från uteserveringen på restaurang Örjan.

Nordanby. Någon har brutit sig in i ett garage på Färgkullagatan och där stulit bland annat en motorsåg och en bensindunk. Gärningsmannen har också försökt stjäla en fyrhjuling utan att lyckas att starta den.

Finnslätten. En bil har tjuvtankats på OK-Q8 på Norrleden för 650 kronor. De registreringsskyltar som satt på bilen finns inte heller i Trafikverkets register.

Önsta Gryta. Förskolan Rådjuret har drabbats av omfattande förstörelse. Någon har eldat på förskolans utemöbler, bränt in ett hakkors och brutit sönder taket till ett vindskydd. Flera flaskor har också kastats på området.

Apalby. I slutet på förra veckan bröt någon sig in i en bil på Vasagatan och stal fiskeutrustning.

Sjöhagen. En 28-årig kvinna har snattat ett paket kräftost på Ica Sjöhagen. Paketet hade hon stoppat i en axelväska. I samband med snatteriet betalade kvinnan dock för tre andra varor. Kräftosten var värd 28 kronor.

Vallby.

Verktyg har stulits ur en lastbil på Svalgången. Gärningsmannen har tagit sig in genom att krossa en ruta.

Bäckby.

Under natten till tisdag försökte någon bryta sig in i ett garage på Axel Oxenstiernas gata. En intilliggande dörr var uppbruten, men det är oklart om något stulits.

Öster mälarstrand. I helgen bröt någon sig in i en båt. Ingenting försvann dock vid inbrottet.

Kyrkbacken. Någon har brutit sig in i en bil och stulit ett multiverktyg, nycklar och 50 kronor i kontanter.

Västerås. Ett företag i Västerås har anmälts för försök till bedrägeri sedan de skickat en faktura till ett företag i Arvika utan att de beställt den reklam som fakturan gällde.

Kolbäck. En anställd på pizzerian blev bestulen på sin mobiltelefon i fredags. Han la ifrån sig telefonen på ett bord och kom på cirka 20 minuter senare att han hade glömt kvar den. När han återvände var den försvunnen.

Hallstahammar. Ett tvättförråd på Trädgårdsgatan, tillhörande Hallstahem, har haft inbrott. Såpa samt tio kilo tvättmedel stals.

Surahammar. En bil, parkerad på Köpmangatan, blev utsatt för skadegörelse natten mot i går. Rutan höger fram och höger bakdörr hade fått sig törnar.

Mer läsning

Annons