Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 15/6

Annons

Skallberget. Någon krossade bakrutan på en bil på Bellmansgatan mellan klockan 22 och 01 natten till fredagen. Ingenting uppges vara stulet.

Centrum. Herrgärdskolan blev under natten till fredagen utsatt för skadegörelse, då någon krossade en ruta på byggnaden.

Viksäng. En framruta krossades på en bil parkerad på Regementsgatan under natten till fredagen. Ingenting i bilen uppges vara stulet.

Klockartorpet. På Klockartorpsgatan försökte någon stjäla en bil under natten till fredagen. Höger framruta var krossad och rattkåpan satt lös. Dessutom saknades en GPS och hållare till denna.

Centrum. En 49-årig man har anmält en 47-årig kvinna för ofredande och skadegörelse sedan de båda bråkat på Stora gatan vid lunchtid på fredagen. Kvinnan ska ha kastat mannens mobiltelefon i marken.

Hallstahammar. Någon har, natten mellan onsdag och torsdag, brutit sig in i hytten på en lastbil, parkerad på Asfaltsvägen. En verktygslåda med diverse handverktyg saknas.

Borgåsund. En 20-årig man, hemmahörande i Köping, har dömts till böter på 4 000 kronor för att ha kört 91 kilometer i timmen på länsväg 252 vid Borgåsund. Tillåten hastihet är 50 kilometer per timme.

Elingsbo. En 39-årig man från Ludvika körde 134 kilometer i timmen med sin bil på riksväg 66 i höjd med Elingbo utanför Ramnäs. Högsta tillåtna hastighet är 90 kilometer per timme och mannen får nu betala 4 000 kronor i böter.

Surahammar. En 25-årig kvinna från Surahammar har dömts till 2 500 kronor i dagsböter genom ett strafföreläggande för att hon påträffades med knark i sin lägenhet.

Surahammar. En 24-årig man, bosatt i Surahammar, har dömts till 5 250 kronor i dagsböter för att ha smitit från en bensinnota på drygt 500 kronor från OKQ8 i Surahammar. Straffet inkluderar även att han bar kniv olovligen vid ett tillfälle i Västerås.

Mer läsning

Annons