Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 16/2

Att ljuga om sig själv när man inte kan betala för taxin innebär att färden slutar hos polisen.

Annons

Centrallasarettet. En 19-årig yngling tog en taxi till Centrallasarettet vid fyratiden natten till onsdag. Väl framme vid akuten sade han sig inte kunna betala, men lämnade uppgifter om sig. När han skulle åka tillbaka hem – med samma taxichaufför – erkände han att uppgifterna han först lämnade var fel. Han misstänks för försök till bedrägligt beteende.

Centrum. En 37-årig kvinna misstänks för snatteri sedan hon försökt ta med sig en flaska parfym, värd 339 kronor, från Åhléns i Centra utan att betala. Hon avslöjades av väktare.

Råby. En 15-årig pojke försökte ta med energidryck värd 25 kronor förbi kassan utan att betala på Ica Nära Råby vid tiotiden på onsdagsförmiddagen. Han avslöjades, och misstänks för snatteri.

Hammarby. Polisen kontrollerade en bil på Sigfrid Edströms gata vid tvåtiden natten till onsdagen. Bilen kördes av en 22-årig man som visade tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad. Även passageraren, en 19-åring, var märkbart påverkad. Han bar dessutom kniv utan rimlig anledning.

Centrum. Två män hittades av polis i ett trapphus på Engelbrektsgatan tidigt på onsdagsmorgonen. De var märkbart narkotikapåverkade.

Råby. En kvinna som bor på Lövsångargatan har polisanmält att någon, natten efter en fest hemma hos kvinnan, burit ut tv-dator och andra saker medan kvinnan låg och sov.

Mer läsning

Annons