Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 16/7

En 29-åring blev sparkad i skrevet av sitt ex på Stora Torget.

Annons

Gideonsberg. Klockan 02.15 på natten mot fredag gjordes ett inbrottsförsök på en restaurang på Vitmåragatan. Fönstret till entrédörren hade krossats, men inget tyder på att någon tagit sig in i lokalen.

Centrum. En 29-årig man skulle träffa sitt ex på en krog på Stora Torget vid halv två på torsdagsnatten. Hon pekade finger åt honom och när han skulle fråga henne varför blev hon arg och sparkade honom i skrevet.

Björnön. En person parkerade sin bil vid Björnöborgs barnkoloni. När ägaren kom tillbaka till bilen var förardörren öppen och en tröja var borta. I tröjan fanns bland annat en plånbok.

Centrum. Någon gjorde inbrott i en källare på Stora Gatan under natten till fredag. En dörr hade brutits upp och två andra dörrar hade brytmärken, men det finns inget tecken på att någon tagit sig in.

Vallby. Under natten till onsdag gjorde någon inbrott i en bil på Svalgången. En ruta hade krossats och en gps blev stulen.

Centrum. En kvinna snattade solglasögon, läppglans och andra varor för drygt 500 kronor på en butik på Smedjegatan strax före 19 på fredagskvällen. Kvinnan är sedan tidigare känd av polisen.

Mer läsning

Annons