Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 17/6

Kombinationen ungdomar under 18 och alkohol är inte bra. Den är rentav förbjuden. Förbjudet är också att sälja alkohol till minderåriga.

Annons

Johannisberg. Polis larmades till Mälarcampingen sedan ett större sällskap ungdomar i tonåren, som inte var gamla nog att dricka alkohol, samlats vid 23-tiden natten till fredagen för att göra just det. Enligt kringboende var stämningen högljudd. När polis kom till platsen fanns bara en 16-årig yngling kvar som skjutsades hem till föräldrarna. Det är okänt vem eller vilka som sålt alkoholen.

Södra Vetterstorp. En traktor och en moped krockade vid 10.30-tiden på fredagen vid korsningen Narvavägen-Vetterstorpsgatan. En traktor med skopa körde pp på en cykelbana framför en moped som inte hann stanna. Föraren var oskadd, passageraren fördes till Centrallasarettet för vård av sårskada på ett ben. Båda på mopeden bar lyckligtvis hjälm.

Skallberget. Natten till fredagen ryckte polisen ut till en bostad på Skallberget. Där hade en kvinna fått besök av sin våldsamme och drogpåverkade son, en man i 20-årsåldern. Sonen ville ha medicin och pengar, när han inte fick det av sin mor blev han påstridig och våldsam. Polis tillkallades och sonen greps.

Erikslund. En parkerad bil, LLZ 749, en ljusgrå Saab 9000, stals från en uppfart på Pastellvägen natten till fredagen.

Öster Mälarstrand. En parkerad bil på Ankargatan har råkat ut för stöldförsök natten torsdag-fredag. Det är oklart om något stulits från bilen, men klart är att tjuven misslyckats med att få bilen med sig.

Vallby. Natten till fredagen har en ruta krossats till restaurangen på Vallby Friluftsmuseum. Enligt preliminära rapporter var inget stulet.

Tegeludden. Fler båtägare vid Tegeludden har polisanmält att de råkat ut för stölder, VLT har tidigare rapporterat om en serie av stölder som upptäckts under de senaste dagarna, främst har drivmedel stulits, men även andra båttillbehör, tjuven eller tjuvarna har varit framme nattetid.

Rönnby. Ett torp vid Rönnby har råkat ut för omfattande skadegörelse under de senaste nätterna. En entrétrappa har rivits, tegelpannor har rivits ner bland mycket annat.

Rocklunda. Under ett träningspass på Rocklunda på onsdagseftermiddagen blev en man bestulen på sin mobiltelefon.

Mer läsning

Annons