Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 18/10

När arton källarinbrott drabbas av inbrott är det rena seriebrottsligheten.

Annons

Norra Haga. Under natten till måndagen har arton källarförråd på Norra Skjutbanegatan drabbats av inbrott. Vid anmälningstillfället var det oklart vad som stulits ur samtliga; berörda ägare kommer att lämna in anmälningar i takt med att de inventerat sina förråd.

Stenby. Vid tretiden natten till söndag uppstod bråk mellan flera personer på en parkeringsplats på Kraftlinjegatan. En av dem, en 34-årig kvinna, tog upp ett baseballträ och viftade hotfullt med. Hon misstänks därför för brott mot knivlagen – som även innefattar användning av slagträn på fel plats.

Önsta-Gryta. Någon har under de senaste veckorna vållat skadegörelse mot Önsta kyrkas fasad genom att kasta ägg på den.

Haga. Under helgen har två män besökt en tredje man på Haga som hade en bil till salu. De två männen försvann på en provkörning i lördags – och bilen är fortfarande försvunnen. Brottet rubriceras som antingen bilstöld eller olovligt förfogande.

Öster Mälarstrand. Natten till söndagen har grillen stulits från en parkerad bil på Öster Mälarstrand allé.

Finnslätten. Flera förråd har drabbats av inbrott vid ett inbrott vid OK-Q8 Norrleden natten till söndagen. Tjuven har brutit upp en förrådsdörr och sedan brutit upp och slagit upp dörrar och väggar med hjälp av slägga och spett.

Haga. Under helgen har en parkerad bil på Haga parkgata fått kraftiga repor på bakluckan och en sida.

Ormberget. Vid niotiden på måndagsförmiddagen såg en boende på Ormbergssvängen en man på tomten. Hon vinkade till honom i tron att han var hantverkare, men han försvann. Han hade lämnat en stor sten efter sig som uppenbarligen skulle användas för inbrott.

Enhagen. Under den senaste veckan har någon brutit sig in i en båt på Enhagen. Ett kapell har skurits sönder, flytväst och bränsledunk har stulits.

Mer läsning

Annons