Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 18/10

Tjuven bröt sig in och stal bilstereon - och tog sig en tupplur däremellan.

Annons

Munkängen. Natten till torsdagen har en parkerad bil på Sigurdsgatan fått båda registreringsskyltarna stulna. Brottet rubriceras som egenmäktigt förfarande.

Västerås Central/Munkängen. Under natten till torsdagen har en parkerad bil intill Västerås Centralstation drabbats av inbrott. Någon har bänt eller hackat loss dörrlåset på förarsidan, tagit sig in och stulit bilstereon. Det ser också ut som om tjuven – eller någon annan – passat på att sova i bilen, eventuellt mellan intrånget och stereostölden.

Västerås. Polisen tog under torsdagen emot en anmälan om olaga hot som ska ha ägt rum i ett bråk mellan två personer som har en relation med varandra. Närmare detaljer kring hur hotet framsades eller var händelsen ägde rum var inte omedelbart kända.

Rocklunda. Vid åttatiden på torsdagsmorgonen inträffade en trafikolycka på E18 i höjd med Rocklundamotet. Två bilar var inblandade, den ena bilen körde in i den andra i en kökrock. Dessbättre visade det sig att ingen människa skadats vid olyckan som skedde i låg hastighet. Båda bilarna kunde också köras från platsen.

Ansta. Lera vållade vid 14-tiden på torsdagen halka på riksväg 56 i höjd med Ansta. Trafikverket sopade vägbanan ren, polis fanns på plats för att hålla uppsikt över kön under tiden.

Mer läsning

Annons