Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 18/5

Annons

CENTRUM. En 50-årig man ertappades av en butikskontrollant då han stal en rakapparat i Clas Ohlsons butik strax före klockan fyra på fredagseftermiddagen. Mannen är nu misstänkt för snatteri.

CENTRUM. Under natten mot fredag sparkades ett fönster till klädbutiken Dressman på Smedjegatan in. Det inträffade vid 2.30-tiden. En 23-årig man är skäligen misstänkt för skadegörelsen.

ÄNGSGÄRDET.

Strax efter midnatt natten mot fredag kastade en okänd gärningsman sten på restaurang Max fönsterruta på Retortgatan. Personen eldade också upp ett parasoll.

BÄCKBY. På torsdagsmorgonen klockan åtta skadade en okänd gärningsman förskolan Kojans fönster genom att kasta sten.

IRSTA. Någon gång mellan klockan tio på torsdagmorgonen och tio på fredagsmorgonen tog sig en okänd person in i ett förråd och stal alkohol, diverse verktyg, skruvdragare, snowboard och pjäxor.

ERIKSLUND. Någon gång mellan klockan 11 på torsdagen och halv tio på fredagen har någon okänd gärningsman kastat ägg på en ytterdörr i bostadsområdet.

VALLBY. En man fick följa med till polisstationen efter att ha gått in och ut i Icabutiken på Vallby och stulit varor på torsdagskvällen. Butikspersonalen höll kvar mannen tills polisen kom. Mannen som är född 1977, är nu misstänkt för snatteri och visade även tecken på att vara påverkad av narkotika.

HALLSTAHAMMAR. En flicka på Lindboskolan har anmält att någon i tisdags har stulit en strålkastare från hennes moped, parkerad utanför skolan.

HALLSTAHAMMAR. En elev på Nibbleskolan blev i tisdags bestulen på sin mobiltelefon ur sin jacka som hängde i ett kapprum.

SURAHAMMAR. En asylsökande på Westsura herrgård har anmälts för sexuellt ofredande, sedan denne har skickat flera brev med sexuella anspelningar till anställa på boendet.

Mer läsning

Annons