Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 19/10

Om man inte får komma till Sverige är det en dålig idé att ändå försöka ta sig in via Västerås flygplats.

Annons

Hässlö. På fredagsförmiddagen ankom ett passagerarflygplan till Västerås flygplats. Vid ankommande passkontroll visade det sig att en passagerare, en 36-årig man som är utländsk medborgare, tidigare i Sverige dömts för ett allvarligt brott och dömts till utvisning med livstids förbud att återvända till Sverige. Han misstänks nu för brott mot utlänningslagen genom att trots utvisningen försöka återvända.

Kristiansborg. Någon gång under natten till fredagen har Carlforsska skolan drabbats av inbrott. Det var inte omedelbart klarlagt om något stulits, och i så fall vad.

Kyrkbacken. Någon har brutit bort en registreringsskylt från en parkerad bil på Blåsbogatan under torsdagseftermiddagen eller kvällen. Skylten har knycklats till och lämnats vid bilen. Händelsen rubriceras som skadegörelse.

Gideonsberg. Natten till torsdagen har någon olovligt tagit sig in i Emausskolans gymnastiksal. Enligt preliminära bedömningar tycks inget vara stulet.

Pettersberg. Någon gång under tiden onsdag lunch till torsdag eftermiddag har en dator, som glömts kvar i en skolsal, stulits från S:t Ilians skola.

Bäckby. En boende på Bäckby har polisanmält att någon stulit en postförsändelse innehållande ett utbetalningskort på några hundralappar. Därefter har uttag av pengarna kunnat ske med någon förfalskad id-handling.

Hälla. Under fredagsförmiddagen upptäckte en besökare på Hälla köpcentrum att plånboken, som troddes i tryggt förvar i en ryggsäck, saknades. Eventuellt kan den ha stulits.

Fågelvik. En parkerad bil vid Fågelviksvägen har under natten till fredagen eller fredagsmorgonen råkat ut för inbrott. Diverse saker har stulits.

Annons