Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 19-20/5

Annons

Erikslund. En 21-årig man körde på fyra parkerade bilar vid Ikeaparkeringen på fredagskvällen. Mannen förklarade händelsen med att bilens rattlås hade gått i och att han därför inte kunde styra bilen.

Viksäng. En man född 1956 gick bärsärkagång på härbärget Eken på lördagsmorgonen. Mannen slog sönder saker och hotade personalen som såg sig tvungen att låsa in sig. Mannen som var drogpåverkad omhändertogs för vård.

Malmaberg. Vid tvåtiden natten till söndag stoppades en bil på Björskogsgatan. Föraren, en kille född 1991, verkade påverkad av droger. Han fick därför följa med för provtagning och förhör innan han släpptes. Han är misstänkt för drograttfylla.

Gideonsberg. En man som är född 1976, sågs med en skrivare i famnen på Bangatan i fredags. Eftersom mannen är känd av polisen sedan tidigare misstänkte man att det handlade om stöldgods. Det visade sig stämma, skrivaren tillhör Västerås Distribution.

Centrum. När polisen skulle ta hand om en berusad 33-årig man utanför Nya Hattfabriken på Kungsgatan strax före klockan två natten till söndag började han spjärna emot och höll sig även fast i polisbilens takräcke. Efter tillnyktring släpptes mannen fri. Han är nu misstänkt för våldsamt motstånd.

Mer läsning

Annons