Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 19-20/6

Annons

Bäckby. Någon tog sig in på ett företag på Ånghammargatan runt klockan 7.20 på söndagen. Polisen har undersökt lokalerna. Det var på söndagen oklart om något stulits.

Vetterslund. En 49-årig kvinna ville ha pengar av en 47-årig man på Vetterslundsgatan. Han blev arg, slog henne med öppen handflata och knuffade omkull henne. Polisen åkte till paret och pratade med dem. Händelsen inträffade vid 6-tiden i lördags.

Kungsängen. Någon har brutit upp ett fönster till ett företag på Lysgränd. Inbrottet upptäcktes klockan 4.17 på söndagsmorgonen. Polisen har gjort en teknisk spårsökning men det är oklart vad som stulits.

Skallberget. En kvinna anmälde sin pojkvän för misshandel vid 19-tiden i lördags. Han misstänks ha slagit och sparkat henne. Hon hade en svullnad vid ögat. Mannen greps för fylleri.

Bjurhovda. En 28-årig man visade tecken på drogpåverkan och greps av polis i fredags kväll. Han medger att han använt narkotika.

Centrum. Klockan 16.15 i fredags greps en 26-årig man som visade tecken på att ha använt droger. Han hade en mindre mängd narkotika på sig och medgav att han var påverkad.

Centrum. En 16-årig flicka ville köpa cigaretter i en kiosk. Hon uppger att försäljaren sade att hon fick köpa om han fick ha sex med henne. Flickan anmälde honom för sexuellt ofredande. Mannen är ännu inte förhörd.

Råby. En 37-årig kvinna mötte en 50-årig man i trappuppgången. Han tog på hennes ena bröst. Hon har anmält honom för sexuellt ofredande. Händelsen inträffade i fredags eftermiddag.

Erikslund. En 62-årig man körde bil på Hallsta gårdsgata i fredags. Han visade tecken på drogpåverkan och misstänks för drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

Ängsgärdet. Två bilar kolliderade i korsningen Pilgatan/Björnövägen på söndagseftermiddagen. Ingen person skadades.

Annons