Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 19/5

Annons

Hälla. Polisen kontrollerade en bil vid Hälla koloniområde på torsdagsförmiddagen. I bilen satt en 44-årig man som saknade körkort. Det var inte hans största problem; han var också efterlyst för att avtjäna ett fängelsestraff. Han fördes därför direkt i fängelse.

Norrmalm. Polisen kunde tidigt på torsdagsdygnet gripa två män, 30 och 35 år gamla, efter ett inbrottsförsök på restaurang Falkenbergska kvarnen. Kringboende uppmärksammade vid tvåtiden hur de två männen krossade en ruta, och ringde då polisen som snabbt kom till platsen och grep männen.

Gideonsberg. Vid midnatt larmades räddningstjänsten om att en bil brann i närheten av Gideonsbergsskolan. Eld hade uppstått i bilens baksäte och någon har lämnat bakdörren öppen, förmodligen efter att ha anlagt elden.

Östra Skiljebo. Natten till torsdagen hittade polisen en parkerad falskskyltad bil på Vivelgatan. Bilen var en Mitsubishi, men den hade skyltar som tillhörde en Citroën. Polisen ska nu utreda hur och varför skyltarna hamnat på fel bil.

Öster Mälarstrand. En båtmotor har stulits från en segelbåt förtöjd vid Öster Mälarstrand under de senaste dagarna.

Centrum. En brittisk medborgare misstänks för bedrägeri sedan han i en resebyrå i Västerås köpt flygbiljetter för ett större sällskap med olika kreditkort som det är något lurt med eftersom banken reagerat.

Mer läsning

Annons