Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 19/6

Annons

Tillberga. Natten mellan måndag och tisdag stals en husvagn av okänt märke. Husvagnen stod parkerad vid Egnahemsvägen.

Centrum.

Klockan 04.05 natten till tisdag gick inbrottslarmet i Citybutiken i Gallerian. Någon hade tagit sig in i affären genom att krossa en ruta, och därefter försökt stjäla snus och cigaretter. Stölden misslyckades dock.

Hemdal. Natten till tisdag utsattes en bil som stod parkerad vid Centrallasaretts parkering för skadegörelse. En ruta hade krossats.

Hamnen. En lokal på Verksgatan drabbades av skadegörelse natten mellan måndag och tisdag. Någon tog sig upp via en brandstege och tömde en brandsläckare i lokalen.

Bäckby.

Det har varit inbrott i ett garage på Puddelugnsgatan, natten mellan måndag och tisdag. En moped stals.

Haga.

En boende på Gevärsgatan har polisanmält att någon kastat ägg mot fastighetens fönster.

Hallstahammar.

I söndags morse såg ett vittne hur en person kom släpandes på en motorcykel på Olbergavägen. När personen såg vittnet så släppte han motorcykeln och sprang från platsen. Polisen misstänker att motorcykeln är stulen.

Hallstahammar.

En blå jacka av märket Navy stals från Folkets hus mellan 22 och 01 i lördags kväll. Jackan hängde i en obevakad garderob. I helgen stals också två utebord och en utegrill från parkområdet.

Hallstahammar.

Natten till tisdagen stals en barnvagn och en skötväska från en bil på Rallstavägen. Tjuven hade brutit sig in i bilen genom att krossa en ruta.

Kolbäck. Förskolan Myran har utsatts för skadegörelse. Någon har brutit sönder panelplankor på ett utebord.

Annons