Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 19/8

Annons

CENTRUM. En ryggsäck stals utanför Centralstationen strax efter klockan elva på fredagsförmiddagen. Väskan hade lämnats utan uppsikt en kort stund medan ägaren hämtade ut pengar i uttagsautomaten.

ERIKSLUND. I torsdags ertappades ett barn i Mediamarkts butik efter att ha snattat. Värdet på det stulna uppges vara 249 kronor.

GRYTA. En bilägare på Lokattsvägen har utsatts för skadegörelse. Bilen ska ha repats på båda sidorna med ett vasst föremål. Skadegörelsen inträffade i juli men polisanmäldes den här veckan.

VÄSTERÅS. En 19-åring uppmärksammades i Västerås natten till fredag då han var i färd med att stjäla diesel. 19-åringen greps senare i Kungsör misstänkt för att ha slangat diesel från flera fordon runt om i länet.

SURAHAMMAR. Två mobiltelefoner och ett guldhalsband stals från ett familjehem på Ekbacken. Stölden inträffade någon gång mellan den 10–18 augusti.

HALLSTAHAMMAR. En man från Västerås kände hur någon stötte till honom när han var ute och dansade på Westerqwarn. Senare upptäckte han att hans Iphone som han haft i byxfickan var borta.

Annons