Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 2/12

Krogbesökaren blev våldsam - och slog ordningsvakten.

Annons

Centrum. Vid tvåtiden natten till torsdagen blev en besökare på Pluto våldsam när ordningsvakterna ingrep mot henne. Hon slog en av ordningsvakterna med flera slag i ansiktet och misstänks nu får våld mot tjänsteman.

Vallby. Vid 05.30-tiden tidigt på torsdagsmorgonen ringde oroliga boende på Vallby till SOS Alarm sedan de känt röklukt i trappuppgången som kom från en lägenhet där ingen svarade på påringningar. Räddningstjänsten lyckades med polishjälp få kontakt med den boende i lägenheten, en man i 60-årsåldern som glömt mat på spisen och sedan somnat. Maten hade börjat ryka kraftigt, mannen misstänks för allmänfarlig vårdslöshet.

Hammarby. En banarbetare, sysselsatt vid järnvägens rangerbangård i Västerås nedanför Hammarbyrampen föll och skadade sig vid 22-tiden på onsdagskvällen. Han slog ansiktet i marken och började blöda. Han fördes i ambulans till Centrallasarettet i Västerås för vård och omplåstring. Det hela rubriceras som en arbetsplatsolycka.

Östra Skiljebo. Vid tretiden natten till torsdagen larmades räddningstjänsten till företaget Bilservarn sedan flera bilar rapporterades stå i brand. Fem bilar härjades av eld, det är ännu oklart hur branden uppstått. Polisens preliminära undersökningar har inte visat att någon befunnit sig på området innan branden. Fortsatt teknisk undersökning ska försöka utröna brandorsaken.

Centrum. En 19-årig kvinna försökte betala med en annan persons bankkort i baren på en restaurang i centrum vid 01.30-tiden natten till torsdagen. Personalen upptäckte dock bedrägeriet och tillkallade polis. Rapport skrevs och kvinnan är nu misstänkt för bedrägeri.

Hammarby. Strax efter midnatt natten till torsdagen stoppade polisen en bil på Sigfrid Edströms gata för kontroll. Den 21-årige bilföraren hade inget giltigt körkort, men var däremot liksom den 19-årige passageraren påtagligt påverkad av någon sorts narkotika. Passageraren hade på sig en mindre haschbit.

Mer läsning

Annons