Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 2/8

Annons

Centrum. När en polispatrull kontrollerade en 54-årig man som saknade ID-kort och hade snattat på Coop Forum på tisdagen visade det sig att han var efterlyst för hämtning till förhör i ett annat ärende. Han fick därför följa med till polisstation där han överlämnades till en utredare.

Gryta. En 39 årig man var in på Lidl på Grytavägen och snattade matvaror på tisdagen. Polisen tillkallades och upprättade anmälan om snatteri. Mannen togs med till polishuset för tillnyktring.

Erikslund. En kvinna uppger att hon blev hotad av en man på Hallsta Gårdsgata under natten till tisdagen.

Frösåker. En green har förstörts vid Frösåkers golfbana. Någon har under natten till tisdag roat sig med att köra bil så greenen har skadats svårt.

Centrum. Någon har krossat en fönsterruta och brutit sig in hos en tandläkarmottagning på Kristinagatan. Det är ännu okänt vad som har tillgripits. Brottsundersökare har varit på plats för att säkra spår efter gärningsmännen.

Vallby. En bil parkerad utanför ett hotell på Svalgången har under natten till tisdagen haft inbrott och en del verktyg har stulits.

Bäckby. Registreringsskyltar har stulits från en parkerad bil på Puddelugnsgatan.

Vallby. Någon har tagit loss en takplatta från Vallbyskolan och kastat den mot ett fönster på skolan så att det gick sönder.

Hallstahammar. En lastbil parkerad inne på en gårdsplan längs Olbergavägen tömdes på diesel någon gång under helgen. Den som slangade fick med sig omkring 300 liter, vilket är värt drygt 4 000 kronor.

Eriksberg. En bensinsmitare i en falskskyltad Volvo fick med sig bensin för över 900 kronor från Statoil. Stölden inträffade vid kvart över fyra på måndagseftermiddagen.

Hallstahammar. En kund upptäckte hur två män stoppade snusdosor under kläderna på en kvinna. Under tiden som personal tillkallades smet trion ut från affären. Totalt försvann snusdoser till ett värde av nästan tusen kronor. Coop har polisanmält händelsen.

Hallstahammar. Skyltarna på en Ford Sierra, parkerad på Smörblommevägen, har stulits. Registreringsnumret är FYD 817.

Surahammmar. En boende på Nybyggsvägen ska ha hotat döda en annan person på måndagen. Polisen känner till den misstänktes identitet.

Mer läsning

Annons