Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 20/2

Annons

Finnslätten. En lastbil och en personbil stötte ihop i Lundamotets rondell på Norrleden strax före klockan 8 på måndagsmorgonen. Ingen skadades, personbilen fick plåtskador.

Centrum. Resias butik på Hantverkargatan har natten till måndagen drabbats av inbrott. Någon har slängt in en sten genom skyltfönstret, tagit sig in och uppenbarligen stulit en dator.

Önsta-Gryta. Vid 23-tiden på lördagskvällen utbröt missämja mellan två tonåriga flickor på Önsta-Gryta. Det hela slutade med att en 14-åring misshandlade en 15-åring. Den misshandlade klarade sig utan allvarliga skador och tog sig hem där hennes föräldrar polisanmälde saken.

Hammarby. En taxichaufför hade fått en kund och var på väg på Köpingsvägen strax före klockan 1 på natten till söndagen. Kunden var höggradigt berusad och kunde dessutom inte betala för sig. Polis tillkallades och skrev anmälan om bedrägligt beteende. Den berusade mannen, som är i 30-årsåldern, fick sova ruset av sig innan han kunde förhöras om varför han ville åka taxi utan att kunna betala.

Skallberget. Vid 21-tiden på söndagen försökte en man i 20-årsåldern ta med sig några folköl från Coop Nära på Karlfeldtsplatsen utan att betala för dem. Snatteriet lyckades inte – han ertappades och misstänks nu för snatteri.

Centrum. Vid 3-tiden natten till söndagen kallades polisen till Stora torget då det uppstått bråk och stök mellan ett antal personer. En man i 30-årsåldern var för full för att ta hand om sig själv och ta sig hem säkert, så polisen omhändertog honom. När han avvisiterades innan han skulle sova ruset av sig hittade polisen tabletter som misstänks vara ecstasy. Han misstänks för ringa narkotikabrott.

Mer läsning

Annons