Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 20/3

Annons

Stenby. Vid 1-tiden natten till tisdag såg en polispatrull två ynglingar eller unga män som uppträdde misstänkt narkotikapåverkat på Stenby i närheten av Nordanbyrondellen. De båda, 19 och 26 år gamla, togs med till polisstationen för provtagning och förhör. Proverna får visa om polisens misstankar har fog för sig.

Centrum. En bil parkerad på Vasagatan utsattes under tiden måndag eftermiddag till tisdag morgon för vandalisering. Tre rutor har krossats av någon okänd vandal som av allt att döma också varit inne i bilen och rotat runt.

Östra Malmaberg. Under helgen har någon stulit en parkerad bil på Kumlagatan. Bilen parkerades på fredag eftermiddag och då den skulle köras på måndagsmorgonen var den borta. Närmare detaljer kring stölden och hur den kan ha gått till var vid anmälningstillfället inte kända.

Hammarby. Vid 13.30-tiden på tisdagseftermiddagen krockade två bilar nedanför Hammarbyrampen. Flera personer färdades i bilarna och räddningstjänst, polis och ambulans larmades. Det visade sig dock att krocken endast resulterade i plåtskador. Olyckan vållade vissa trafikstörningar under räddnings- och bärgningsarbetet.

Rocklunda. Någon gång mellan lördag och tisdag morgon har en parkerad bil på Rocklundaområdet utsatts för omfattande vandalisering. Någon eller några har krossat bilens samtliga lyktor och vindrutor. Det är oklart om någonting stulits från bilen.

Nordanby. Vid 13-tiden i måndags sammanstötte en lastbil och en personbil vid Nordanbyrondellen. Räddningstjänst, ambulans och polis kallades till platsen, men olyckan avlöpt utan personskador, endast plåtskador blev resultatet. Vissa trafikstörningar vållades under räddnings- och bärgningsarbetet, men trafiken kunde snabbt släppas på igen.

Kolbäck. En person på Kapellgatan fick ena bakhjulet på sin bil sönderskuret under söndagen.

Mer läsning

Annons