Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 20/9

Bilföraren oskadd - men misstänkt rattfull.

Annons

Skiljebo. Vid 14-tiden på torsdagen körde en bil av Stockholmsvägen i höjd med Skiljebo. Den 51-årige bilföraren klarade sig oskadd, men polisen misstänker honom för rattfylleri. Det eventuella promilletalet efter de noggranna testerna av utandningsluften är inte känt.

Centrum. Vid midnatt natten till torsdagen blev en 19-årig yngling slagen med en flaska av en 31-årig man. Motivet bakom slaget är inte känt. 19-åringen fick en sårskada av slaget som krävde vård och omplåstring, även polis tillkallades och 31-åringen misstänks nu för misshandel.

Centrum. Vid 09.30-tiden på torsdagen ertappade väktare en obehörig person i varutunneln under Västerås centrum. Då väktaren skulle ingripa blev väktaren grovt verbalt hotad av den obehörige mannen. Polis tillkallades och den 62-årige mannen identifierades och misstänks nu för hot mot tjänsteman.

Centrum. I samband med att en rejält berusad ung man i 20-årsåldern skulle avvisas av ordningsvakter på en krog i centrala Västerås, gjorde 20-åringen enligt en polisanmälan sig skyldig till våldsamt motstånd.

Mer läsning

Annons