Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 21/12

Gästerna som bråkade var få - men de ställde till med mycket.

Annons

Östermalm. Slagsmål utbröt på en fest i en lokal på Mimergatan vid tvåtiden natten till tisdag. Några få gäster bråkade - men de ställde till med stor skadegörelse med sönderslagna glas, stolar och bord. Tre personer misstänks för skadegörelsen i olika omfattning.

Viksäng. En 21-årig kvinna fick tidigt på tisdagsmorgonen näsbenet avslaget av en 29-årig man i kvinnans lägenhet på Viksäng. Hon fördes till Centrallasarettet i ambulans för vård, 29-åringen greps av polisen och fördes till polishuset för förhör.

Skiljebo. Vid lunchtid på tisdagen hängde en 14-årig flicka upp sin jacka utanför matsalen på Skiljeboskolan, med plånboken i fickan. Efter lunchen var plånboken borta.

Centrum. Natten till måndag har en man anmält till polisen att han blev misshandlad av några okända män. Männen satt i en bil på Norra Ringvägen och erbjöd mannen att köpa narkotika. När han avböjde misshandlade männen honom och tog hans plånbok.

Saltängen. En skopa till en grävmaskin har under tiden fredag-tisdag stulits från ett företag på Munkbovägen.

Gideonsberg. En tonårig flicka har anmält att någon stulit hennes mobiltelefon då hon var på en fest på Gideonsberg under lördagen.

Klockartorp. Två knivar, som båda var av karaktären samlarobjekt, har stulits under helgen vid ett inbrott i ett källarförråd på Klockartorpsgatan.

Hässlö. Strax före klockan fyra natten till tisdagen utsattes företaget Scandinavian Airtech på Hässlögatan för inbrott. Någon har krossat entrédörren och stulit en dator med diverse tillbehör.

Annons