Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 22/10

Om man sitter i en nystulen bil har man lite svårare att neka till brott.

Annons

Munga. Hönsgödsel som utblandats med gammalt ensilage självantände och orsakade rökutveckling vid Munga gård vid lunchtid på måndagen. En snabb insats av räddningstjänsten gjorde att människor, djur och byggnader klarade sig utan skador. Produktionen stördes inte på gården.

Östra Malmaberg. Vid tvåtiden natten till måndagen upptäckte folk vid Kumlagatan att någon höll på att bryta sig in i en bil på Kumlagatan. Polis larmades och kunde gripa en 43-årig man och en 30-årig kvinna som satt i en nystulen bil. De båda fördes till polishuset för förhör, misstänkta för bilstölden.

Råby. Under helgen har någon stulit två registreringsskyltar från en parkerad buss på Rosenfinksgatan.

Kyrkbacken. Vid en fest i en bostad på Kyrkbacken på söndagskvällen har en av festdeltagarna blivit bestulen på en plånbok, vilket polisanmälts.

Djäkneberget. En cykel lämnades tillfälligt obevakad vid Djäkneberget en kort stund på måndagsmorgonen. Under tiden var någon framme och stal en handväska som låg på cykeln.

Önsta-Gryta. En brevlåda har någon gång under helgen stulits från en tomt på Vargjaktsvägen.

Råby. Två flickor i lägre tonåren har polisanmält att de blivit sexuellt ofredade av en för dem okänd man vid åttatiden på Råby. Enligt anmälan har mannen dragit ner sina byxor och följt efter flickorna.

Råby. Vid en fest i en bostad på Lövsångargatan under natten till söndagen har en av festdeltagarna fått sin plånbok stulen på okänt vis.

Malmaberg. En fastighet på Björskogsgatan har råkat ut för klotter under helgen.

Bäckby. Under tiden fredag till söndag kväll har någon stulit en dator ur en studentbostad på Puddelugnsgatan.

Kristiansborg. En jacka och ett par skor har stulits från ett omklädningsrum på Carlforsska skolan vid lunchtid på söndagen.

Västerås Central. Vid niotiden på måndagsförmiddagen stals ett par registreringsskyltar från en parkerad bil vid Västerås Central.

Kopparlunden. Under tiden torsdag eftermiddag till måndag morgon har en dator stulits från Bombardier Transportations lokaler, enligt en polisanmälan.

Jakobsberg. Natten till söndagen har ett källarförråd på Jakobsgatan råkat ut för inbrott. Det var vid anmälningstillfället oklart vad som stulits. Ägaren skulle undersöka saken och återkomma.

Skallberget. Polisen stoppade en bil på Skallberget vid 23-tiden på söndagskvällen. Både föraren, en 46-årig kvinna, och den 54-årige mannen som var passagerare var enligt polisen märkbart narkotikapåverkade.

Mer läsning

Annons